MUSIKLAGRET i  SOLLENTUNA AB

Nylonsträngade (Klassiska) gitarrer

110299.jpg

Cataluna 3/4

Cataluñas gitarrer är byggda för det tuffa skandinaviska klimatet. Denna gitarr är ett perfekt nybörjarinstrument som är mycket lättspelad och omtyckt. Rekommenderas av många musiklärare. Fjärilsmekanik, binding i sarg och botten. Lock av spärrad gran.

Trussrod
Trä är ett levande material, därför behöver man kunna justera gitarrens hals, särskilt i det nordiska klimatet. Cataluña C61 har justerstång i halsen.

Modern finish
Cataluña C-61 med  modern matt finish i natur med svarta bindings. Finns även i högglanspolerad svart finish med vita bindings och i rosa med svarta bindings.

Extraförstärkt lock
Locket är en viktig del av gitarren. För att locket ska behålla sin form sitter det förstärkningar under locket på alla Cataluñagitarrer. 

1195:-

juih.jpg

Encore Nylon pack

 

Encore Classic Guitar Pack har under många år i Europa varit det självklara valet för nybörjare. Ett prisvärt paket med allt du behöver för att börja spela.

Paketet innehåller:

• Encore Classic Guitar • Gigbag • Extra Set med nylonsträngar • Stämpipa • Instruktions-DVD (eng)

Finns i 3/4 & 4/4

995:- /  1295:-

29786_3.jpg

Salvador Cortez CC-06

3/4  &  4/4

Klassisk nylonsträngad gitarr i 3/4 eller 4/4-storlek med lock i ceder, samt sidor och bakstycke i agathis. Dove Tail inpassad hals. Finish: Satin.

Salvador Cortez CC-06 är den perfekta nybörjargitarren. Lättspelad med en varm, rund ton som få gitarrer i det här prisläget kan stoltsera med. Tillverkad med cederlock vilket ger en snabb respons med lång efterklang. Greppbräda och stall av indisk rosewood. Utrustad med dubbelverkande justeringstång i halsen, vilket gör att man lätt kan ändra stränghöjd vid behov. En funktion som återfinns hos alla gitarrer från Salvador Cortez. Rekommenderas av musiklärare.

1495:-

CC-10.jpg

Salvador Cortez CC-10

Klassisk nylonsträngad gitarr med lock i ceder, samt sidor och bakstycke i sapele.

Lättspelad med en varm, rund ton som få gitarrer i det här prisläget kan stoltsera med. Tillverkad med cederlock vilket ger en snabb respons med lång efterklang. Greppbräda och stall av indisk rosewood. Utrustad med dubbelverkande justeringstång i halsen, vilket gör att man lätt kan ändra stränghöjd vid behov. En funktion som återfinns hos alla gitarrer från Salvador Cortez.

Finns i storlekarna : 3/4 , 7/8 & 4/4

1795:-

65125.jpg

VGS Pro Andalus mod 20

Solid top
Back and sides Rosewood
Mahogany neck, Rosewood fingerboard and bridge
Spanish heel
4/4 size, scale 650 mm, nut width 52 mm
Saddle and bridge inlay made of bone
VGS "AvalancheClassic" bridge
Wood soundhole rosette
Rosewood body binding, multi-ply top purfling, white purfling on back & sides
Gold-plated machine head with lyra, black buttons and shafts
Hannabach 600 strings, made in Germany
Made in Europe
Cedar top

RIKT PRIS 3895:-

 NU 3295:-