MUSIKLAGRET i  SOLLENTUNA AB

Tillbehör

HP-7.jpg

Gatt Audio HP-7

Slutna hörlurar med ett behagligt, klart ljud. Bekväma att bära med mjuka och stora öronkuddar. Väger endast 200 gram. Frekvensresponsen är 20Hz-20kHz, vilket gör att du hör tydligt allt från den lägsta basen till de högsta diskanttonerna och allt däremellan. Kabellängd: 3.2 m. Hörlursadapter från 3.5 mm till 6.3 mm medföljer. Hörlurskabeln är dessutom utrustad med en volymkontroll.

299:-

121114.jpg

Mikrofonställ

Mikrofonstativ med justerbar teleskopbom. Alla skruvar och reglage är i metall vilket gör detta ställ extra bra och hållbart. Adapter för båda sorters mikrofonfästen medföljer. Kraftigt, men ändå smidigt och lättjusterat. Svart finish. 

325:-

0168004932.jpg

Popfilter

 

Pop-filter i två lager som effektivt skyddar din mikrofon från störande popljud - ett måste om du spelar in sång! Den fungerar även utmärkt för broadcast och video.

Ett pop-filter reducerar poppande ljud, såkallade plosives. Dessa uppkommer vid vissa hårda konsonanter som P och T där luften rör sig snabbt från din mun till mikrofonen och skapar ett tydligt störande ljud. Med ett pop-filter så slipper du detta och får rent generellt en klarare och mer äkta röstupptagning.

Ytterligare en viktig fördel är att pop-filtret fångar upp saliv som annars skulle hamnat på mikrofonelementet. Detta gör att elementet inte blir förstört och mikrofonen får en längre livstid.

• Dubbla lager • Flexibel och rörlig arm • Går att fästa på alla standard-mikrofonstativ

245:-

29526475-origpic-adb4c2.jpg

Pulse Akustisk skärm

 

En akustisk skärm som ger dig möjligheten att göra rena röstinspelningar i vilket rum som helst. Skärmen är tillverkat av högkvalitativ skumvaddering som absorberar ljudvågor och förhindrar att ljudet studsar i rummet. Detta säkerställer en torr inspelningsmiljö utan ekon eller störningsljud.

Den portabla och hopfällbara designen gör att det är enkelt att ta med skärmen överallt. Den stryktåliga aluminiumpanelen tål många års användning. Fungerar med de flesta mikrofoner.

Lätt och portabel!

1095:-